Reorganizacija foruma??

Započeo marjan, 14.12.2009, 22:46

« prethodna tema - sledeća tema »
Idi dole

marjan

14.12.2009, 22:46 Poslednja Izmena: 14.12.2009, 22:48 od marjan
Možda nije 100% regularno da kao neko ko je izvan RT-a dajem sugestije, ali redovno pratim forum, pa sam uzeo to sebi za pravo.   :)
LM, evo forum postoji već duže vreme, a mnogi podforumi su - PRAZNI. Posetilac dođe na sajt i preskroluje par puta dok dođe do tema koje imaju postove. Mislim da će mnogo bolje izgledati ako se neki podforumi integrišu, pa da bar preostali budu popunjeni, a kada se teme namnože i postanu raznovrsnije, nije problem otvoriti nove forume. Čini mi se da bi na taj način i prvi utisak, koji forum ostavlja na nove korisnike, bio pozitivniji, pa biste (bismo?) imali više zaiteresovanih.
Miši i ostalima svaka čast na entuzijazmu. Ima tu puno zanimljivih tema i vrlo aktuelnih informacija i bilo bi šteta da se priča ne "razradi".
Videh da se planira reorganizacija sajta generalno i to je OK, ali ovo što napisah je prvi, lak korak ka racionalizaciji.
Eto, nadam se da će ovo pisanije biti shvaćeno kao dobronamerno.  :friends:


Unix is user-friendly--it's just choosy about who its friends are.

holodoc

Ih bre kolega pa ti dobro znaš da mi dobro saslušamo svaki predlog pre nego što ga odbijemo  :dzavo:

Šalim se naravno :friends:

Elem za sada postoji neka pauza u radovima jer smo svi iskreno rečeno u poprlično velikoj gužvi :(( Sa druge strane da budem iskren mislim da nam baš za sada i nije cilj pošto poto da postavimo sadržaj baš svuda već jednostavno kada se malo sistematizuje cela situacija i vidi koje su teme interesantnije tada bi smo imali pravi pravcijati uzorak popularnosti i pregleda.

Dakle... Za sada sve stoji ovako dok se ne nađe zaista vremena da se krene sa radovima :)
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php

Idi gore