Cudni bug-ovi u radu foruma

Započeo Marko Аcović, 15.06.2008, 22:30

« prethodna tema - sledeća tema »
Idi dole

Marko Аcović

Verovatno zbog toga sto je u pitanju beta verzija, ali javljaju se cudni bug-ovi u radu foruma.
Imam probleme prilikom logovanja. Ukucam ispravno username i pass i prikazuje mi da nije dobro uneto (posle ispada da ne znam da unesem username i pass :)). Tek iz druge me pusti.
Drugi bug se tice attachment-a. Postavio sam danas neki word dokument i posle uopste ne vidim dokument koji sam postavio :(. Ne znam sta je po sredi, ali valjalo bi da se to sto skorije sredi kako ne bi pravilo probleme u daljem radu foruma.

Pozz :)

holodoc

#1
15.06.2008, 22:50 Poslednja Izmena: 15.06.2008, 22:52 od holodoc
Ih...Pa šta sad...? Zar forum treba da radi kako treba?  :(( Šalim se naravno  :dzavo: Stvar je u tome što se ova beta verzija SMF-a pokazala poprilično bagovitija nego što se dalo pretpostaviti prilikom instalacije. Doduše, prelazak sa verzije 1.x na verziju 2.x je krupan korak i sasvim je normalno da se ovakve stvari dešavaju.

Problem leži i u činjenici da je razvojni tim rešio da izbaci reviziju beta verzije koja takođe pravi određene probleme prilikom update-ovanja tako da sam odmah u startu odbacio samu ideju da radim update beta softvera beta zakrpom. Ja pokušavam da sve bug-ove na koje naiđem evidentiram i prijavim na SMF-ovom bugtrackeru (i moram da priznam da sam poprilično uspešan u tome :D ) ali do izlaska pune verzije bojim se da neće biti update-a softvera :)

Da rezimiram... Pravi pravcati update će biti izvršen tek po objavljivanju pune ili makar RC verzije softvera jer ne želim da update foruma platimo gubitkom podataka. Jeste da forum još uvek ne radi onim tempom kojim bi možda trebao ali eto... Čisto da se zna šta je razlog za "lenjost" administracije  :D

A sad... Po jedan Bambi za svakog admina  :>
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php

Idi gore