Dobrodošli na
Laboratorija za računarsku tehniku
. Molimo vas da se
prijavite
ili da se
registrujete
.
Serbian Cyrillic
Serbian Latin
English
20.04.2018, 01:02
Početna
Registracija
►
Limbo
►
Posao, Konkursi
(Urednik:
Siniša Ranđić
)
►
Studentska praksa u kompaniji "Telekom" A.D.
Započeo Siniša Ranđić, 16.06.2015, 00:03
« prethodna tema
-
sledeća tema »
Štampaj
Idi dole
Stranice:
[1]
Siniša Ranđić
CSL Administrator
CSL Gigabajt
Sačuvana
16.06.2015, 00:03
Danas sam iz Centra za razvoj karijere Univerziteta u Kragujevcu dobio poruku sledeće sadržine:
Поштовани професоре Ранђићу,
Са задовољством Вам прослеђујем конкурс за пријаву за стручну праксу у компанији Телеком А.Д.
Наши партнери у компанији су уважили Ваше сугестије и план је да се пракса реализује током лета, односно од 01. јула.
Сама пријава је прилично једноставна, потребно је да Ваши студенти доставе свој CV и упут на праксу од стране Факултета. Претпостављам да ћете Ви написати тај упут на стручну праксу за Ваше студенте.
Конкурс је управо објављен на сајту Центра:
http://www.razvojkarijere.kg.ac.rs/article/konkursi/strucna-praksa-u-kompaniji-telekom-srbija-ad.html
,
а до краја дана ће бити и на сајту Универзитета. Рок за пријаву је 25. јун. По истеку рока, ми ћемо све пријаве проследити Компанији и оно ће вршити селекцију (у случају да се пријави више студената него што има расположивих места)
Најљубазније Вас молим да информацију проследите Вашим студентима.
Срдачан поздрав и леп дан желим,
Милица Спасојевић
Kao što pisac poruke pretpostavlja spreman sam da zainteresovanim studentima
računarskog inženjerstva
, za čiju sam stručnu praksu zadužen napišem uput za praksu, kako bi se iskoristila ova lepa prilika da se određeno vreme provede i upozna sa radom jedne velike i profitabilne kompanije, kao što je Telekom.
Marko Аcović
CSL Administrator
CSL Gigabajt
Sačuvana
19.06.2015, 12:00
Podrzavam svaku inicijativu za prakticnom nastavom. Nadam se da ce odziv biti dobar kao i da je ovo tek pocetak saradnje fakulteta sa privredom.
Štampaj
Idi gore
Stranice:
[1]
►
Limbo
►
Posao, Konkursi
(Urednik:
Siniša Ranđić
)
►