Uvek na početku

Započeo Siniša Ranđić, 05.06.2017, 00:30

« prethodna tema - sledeća tema »
Idi dole

Siniša Ranđić

Ma koliko se trudili da budemo aktivni na različitim poljima neminovon nešto mora da zaškripi. Tako je i sa našim Forumom. Pred novu godinu napisao sam nešto što bih sada samo mogao da potvrdim. Međutim, ni sam nisam bio istrajan na tom putu. Iako bih voleo da se stvari odvijaju po onom - "savakim danom u svakom pogledu sve više napredujem(o)". Nije da nismo bili neaktivni, samo su se fokusi pomerili, ovog puta ka Facebook - u. Ali valja održavati i stare stvari, jer valja negovati tradiciju. Nekad zbog toga možemo da zažalimo ili da makar osetimo gorak ukus u ustima.

Siniša Ranđić

Pre mesec ipo dana napisah nešto o aktivnostima na Forumu. U principu ništa se nije promenilo. Svesni smo da nam fali malo više inicijative, rada i entuzijazma. Postali smo poput onog maratonca koji ima utisak da mu je u nogama olovo. Hteo bi napred, ima volje, ali trči u mestu. Nažalost svet ide dalje, a nama ostaje samo da ubeđujemo, pre svega sami sebe - da nema boljih od nas!

Siniša Ranđić

Pogledah aktivnosti članova na Forumu i moradoh sa žaljenjem da konstatujem da smo skroz neaktivni. Možda u tome leži i smanjenje interesovanja za studije računarstva na Fakultetu. Eto prilike da pokažemo da je to samo trenutno stanje. 

Siniša Ranđić

Čim se malo poveća aktivnost članova Foruma (još uvek je nezadovoljavajuća) poveća se i opšta aktivnost na Forumu. Juli mesec je doneo najveći broj poseta Forumu u toku 2017. godine, a inače je pretila opasnost da ovo bude najneaktivnija godina u istoriji postojanja Foruma.

Idi gore