Srećna nova 2018. godina

Započeo Siniša Ranđić, 02.01.2018, 23:32

« prethodna tema - sledeća tema »
Idi dole

Siniša Ranđić

Iako sam ovo trebalo da učinim pre dolaska Nove godine, kako se kaže - Nikad nije kasno. Zato pre svega želim da svim članovima Foruma, ali i onima koji ga posećuju kao gosti, nova godina donese samo sreću i uspeh. Jer to je ono najmanje što nam svima nedostaje. Ne bih se sada bavio filosofskim sreće i uspeha, ali valjda će dokaz da smo to imali u ovoj godini biti zadovoljstvo sa kojom ćemo je ispratiti kroz 360 i neki dan. 
Na početku WEB predstavljanja rada Laboratorije za računarsku tehniku Forum je bio važna karika u komunikaciji svih onih koji su na neki način bili vezani za računarstvo i Fakultet tehničkih nauka. Naravno došla su neka nova vremena neki novi oblici razmene mišljenja oa je Forum nekako posustao sa radom. Neko bi se branio stavom da sve ima svoje trajanje, ali zašto ugasiti nešto što je ako ništa drugo bar ljude teralo na razmišljanje. 
Zato je nova 2018. godina prilika da revitalizujemo Forum Laboratorije za računarsku tehniku, ali i da sve oblike komunikacije koji su vezani za delovanje Laboratorije podignemo na jedan viši nivo i učinimo ih dinamičnijim. To znači da ćemo morati da nađemo interesantne teme oko kojih će se svi zainteresovani za računarstvo okupljati, koje će privući nove članove Foruma i povećati broj priloga.

Idi gore