Dani računarstva na Tehničkom fakultetu - Novi početak

Započeo Siniša Ranđić, 22.08.2012, 12:31

prethodna tema - sledeća tema

Siniša Ranđić

22.08.2012, 12:31 Poslednja Izmena: 25.04.2013, 10:47 od Siniša Ranđić
U pokušaju da nastavimo tradiciju održavanja Dana računarstva na Tehničkom fakultetu predlaže se da se ovogodišnji skup održi krajem septembra 2012. godine. Mogući datumi održavanja su 22. ili 29. septembar. Ove godine tema skupa bi bila "Dalji razvoj nastave računarstva na Tehničkom fakultetu".

Marko Аcović

Ja sam svakako za. Oba datuma mi deluju ok. Predlazem da se ovaj put stvari dignu na visi nivo (npr na nivo katedre) i da se cela stvar ozvanici tako da sa jedne strane imamo studente (bivse i sadasnje) a sa druge sve relevantne profesore bitne za razvoj racunarstva na TFC. Sta mislite?

Siniša Ranđić

Ja sam danas ovaj novi susret dogovrio sa Radojkom Krnetom kao šefom Katedre za računarsko inženjerstvo. Dilem oko datuma je nastala upravo zbog njenog potencijalnog odsustva jedne od tih subota. Dizanjem na nivo Katedre obezbeđuje se upravo ovo o čemu Marko priča, a meni ostaje da se pozabavim organizacionim poslovima.

Marko Аcović

Ukoliko je moguce, bilo bi dobro da fakultet (katedra) osmisli i posalje zvanicne pozivnice za ovaj dogadjaj.

daxmirkovic

Као што сам рекао и прошли пут... Ово ми се много свиђа и овим путем бих потврдио свој долазак... Мислим да би за скуп најзначајније било да присуствује што више бивших студената који су се макар мало остварили у рачунарској струци. Наравно што више професора и садашњих студената... Први да виде резултате свог рада а други да виде шта може да буде од њих... :))

Marko Аcović

Okacio sam post o ovogodisnjem planiranom susretu i na FB stranu od CSL. Svi koji su zainteresovani, valjalo bi da se jave profesoru Randjicu kako bismo na vreme mogli da se organizujemo i sve blagovremeno isplaniramo. Nadam se da ce ovaj put odziv biti bar kao prosli put.

daxmirkovic

Да ли је утаначен коначан датум наше мале манифестације?

Marko Аcović

Trebalo bi da bude u oktobru ali ne znam ni ja kad je datum. Najbolje bi bilo da pitas sefa katedre za RT.

daxmirkovic

Па питам овде... :))) хехехехе... Кад се буде знао тачан датум окачићемо то и на ФБ групу, чисто нека знају људи...

Marko Аcović


Marko Аcović

Sta se desava sa ovim? Zasto katedra i dalje cuti?

Siniša Ranđić

Lepo kaže naš narod - Nije kako je kazano već kako je suđeno. Iako sam imao želju da u organizovanju Dana računarstva na našem fakultetu ostanem nekako po strani izgleda da nisam uspeo u tome. Danas sam sa koleginicom Radojkom Krnetom razgovarao na ovu temu i nekako smo došli na ideju da ovaj susret bivših i sadašnjih studenata računarstva vežemo za dan proslave Tehničkog fakulteta (Fakulteta tehničkih nauka), koja je predviđena da bude u petak 16. novembra 2012. godine. To znači da bi susret studenata bio organizovan u subotu 17. novembra 2012. godine. Molim zainteresovane da se izjasne o ovom predlogu.

Marko Аcović


daxmirkovic

... ја ћу дати све од себе да присуствујем догађају... :)

vojamax87

Nemam ništa protiv, već naprotiv, radujem se novom okupljanju.