Laboratorija za računarsku tehniku

Projekti / Nastava => Diplomski radovi => Temu započeo: Siniša Ranđić 03.10.2010, 01:48

Naslov: Prezentacija diplomskih radova
Poruka od: Siniša Ranđić 03.10.2010, 01:48
U okviru prethodne verzije prezentacije Laboratorije za računarsku tehniku postojala je rubrika u okviru koje su prikazivani diplomski radovi studenata koji su svoje radove uradili u okviru Laboratorije. Bila je to dobra prilika da se predstave aktivnosti Laboratorije, ali i da se javnosti prikažu mogućnosti i znanja studenata koji svoje studije završavaju na Tehničkom fakultetu u Čačku.


Iako to, na prvi pogled odudara od osnovne funkcije Foruma potrudiću se da u narednom periodu predstavim sve diplomce, pre svega sa aspekta njihovog diplomskog rada, ali i kratkog CV, koji će im, nadam se pomoći u bržem nalaženju posla.
Naslov: Re: Prezentacija diplomskih radova
Poruka od: Marko Аcović 16.11.2010, 21:10
Bilo bi dobro kada bi CSL objavila u elektronskoj i stampanoj formi nesto kao zbornik svih diplomskih radova odbranjenih u tekucoj godini. U tom zborniku bi mogla za svakog diplomca da stoji kratka biografija kao i kljucne stvari iz samog diplomskog (blok seme, izvodi iz poglavlja, delovi koda i sl.). Mislim da je to odlican nacin za promociju kako studenata, tako i CSL i samog fakulteta. Sta mislite?
Naslov: Re: Prezentacija diplomskih radova
Poruka od: Siniša Ranđić 16.11.2010, 21:40
Slažem se, ali FIFO je trenutno jako dugačak i na jednu ispunjenu obavezu pojavljuju se dve nove.
Naslov: Re: Prezentacija diplomskih radova
Poruka od: Marko Аcović 16.11.2010, 21:44
Ako ga rade dva coveka (sto je u ovom slucaju), onda jeste, ali ako se prosiri na jos ljudi, onda bi moglo da se postigne.
Naslov: Odg: Prezentacija diplomskih radova
Poruka od: Siniša Ranđić 28.11.2010, 23:59
Imajući u vidu interesovanje koje je pokazano za sadržaj diplomskih radova koji se rade u Laboratoriji za računarsku tehniku preduzeo sam korake da svi diplomski radovi budu dati u PDF formatu tako da će biti napravljena zbirka datih tekstova na CD - u. Već je to urađeno za diplomske radove odbranjene posle 1. oktobra 2010. godine.