Laboratorija za računarsku tehniku

Softverske teme => Aplikativni softver => Temu započeo: holodoc 28.03.2012, 21:05

Naslov: Adobe Photoshop CS6 trial
Poruka od: holodoc 28.03.2012, 21:05
(http://wwwimages.adobe.com/labs.adobe.com/cdn/technologies/photoshopcs6/images/photoshopcs6_557x200.jpg) (http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs6/)

Ko je zainteresovan može sa Adobe sajta da preuzme trial verziju najnovijeg Photoshopa CS6 i da je bez ikakvih ograničenja (dobro skoro nikakvih) koristi u periodu od 30 dana.

Kada sam rekao da "skoro" nema nikakvih ograničenja mislio sam da je korišćenje RAM-a ograničeno na maksimalno 1GB a da su sve ostale opcije dostupne. Inače u pitanju je Extended verzija Photoshopa iliti u prevodu verzija sa najviše opcija i alata.

Za ovih nedelju dana koliko ga testiram moram da primetim da je CS6 dobio brdo novih korisnih opcija i da radi znatno brže od CS5 ali sam primetio i da proces konstantno drži jedno jezgro procesora na 100% opterećenja kao da se ta brzina plaća konstantnim zauzećem jezgra nekim rezidentnim threadom. Dostupne su naravno verzije i za x64 procesore a sama aplikacija je izuzetno optimizovana za višejezgarne procesore (quad poželjan). Uz instalaciju dolazi i Bridge u x64 i x86 verziji.

Link za preuzimanje: http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs6/