Seminari i predavanja iz oblasti računarstva u 2017. godini

Započeo Siniša Ranđić, 11.02.2017, 15:16

prethodna tema - sledeća tema

Siniša Ranđić

Protekle 2016. godine napravili smo mali korak u održavanju seminara i predavanja iz oblasti računarske tehnike. Nažalost u drugom delu godine nismo nastavili sa praksom iz prve polovine godine.  Zato se nadamo da ćemo to nadoknaditi u tekućoj 2017. godini. Načelno već imamo isplanirana predavanja za mart, aprili maj mesec.
  • 11. marta 2017. godine  u okviru Savetovanja o Biotehnologiji na Agronomskom fakultetu će biti održan Workshop pod nazivom Primena informacionih tehnologija u poljoprivredi. Spisak predavača i tema o kojima će biti izlagano u okviru ove manifestacije biće objavljen narednih dana na sajtu Agronomskog fakulteta i Portalu Laboratorije za računarsku tehniku.
  • Tokom aprila 2017. godine biće održano predavanje na temu Kuda ide računarska tehnika.
  • Tokom maja 2017. godine planirano je predavanje na temu Uloga inženjera u razvoju novih proizvoda, sa aspekta razvoja hardvera i softvera.

Molim sve zainteresovane da iznesu svoje stavove po pitanju organizovanja ovakvih seminara i predavanja, kao i prelože teme koje bi bile interesantne da bi mogli da pravovremeno obezbedimo predavače.