YouTube Cosmic Panda

Započeo holodoc, 11.07.2011, 17:03

prethodna tema - sledeća tema

holodoc

11.07.2011, 17:03 Poslednja Izmena: 11.07.2011, 17:06 od holodoc


YouTube već par dana nudi opciju testiranja novog redizajniranog korisničkog interfejsa njihovog servisa pa ko hoće može da se priključi programu praćenjem instrukcija na http://www.youtube.com/cosmicpanda. Cosmic Panda je inače kodno ime projekta :)

Za razliku od prethodnih pokušaja redizajna YouTube-a koji su se uglavnom završavali nekim sitnim kozmetičkim prepravkama ovde se radi o zaista velikim izmenama kako izgleda tako i funkcionalnosti. Da ja ne bih prepričavao šta je sve izmenjeno najbolje je da zainteresovani sami isprobaju novi "look and feel". Preporučuje se korišćenje Google Chrome browsera mada iskreno nisam imao nešto vremena da proveravam zbog čega tako da ko hoće može da proba da uporedi razlike u funkcionisanju u različitim browserima.



<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php

marjan

Zbilja unapređen tjub!
Koliko kontam, ne mora uopšte da se downloaduje do tačke puštanja, već radi kao pravi striming. Baferovanje su očito optimizovali, pa faktički ne zaglavljuje. Interfejs skockan, a sve rezultate pretrage pušta odjednom, kao plejlistu.
Sad mogu da ukucam "Nodi" i budem miran satima  B-)
Postavljen kao podrazumevan!
Unix is user-friendly—it's just choosy about who its friends are.

holodoc

Mene jedino strašno nervira ovo što su uradili sa odvojenim iframe-ovima pa se sadržaj ispod videa skroluje isključivo u malom preostalom delu pri dnu. Moram svali put kad otvorim neki video da kliknem na neku od veličina prozora da bi cela stranica postala "skrolabilna" :(
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php