Laboratorija za računarsku tehniku

Limbo => Događanja, seminari, predavanja => Temu započeo: Siniša Ranđić 03.02.2010, 01:54

Naslov: Vraćanje korenima
Poruka od: Siniša Ranđić 03.02.2010, 01:54
Pre neki dan na odbrani diplomskog rada otac kandidata me je pitao, "Da li Fakultet ima povratnu informaciju gde rade njegovi bivši studenti". Sa žaljenjem sam morao da konstatujem i odgovorim mu da ne postoji institucionalizovana takva aktivnost i da je sve svedeno na interesovanje pojedinca - misleći pri tome na nastavnike i saradnike koji održavaju kontakte sa bivšim studentima.
Ma koliko se lično trudio da budem u kontaktu sa što više bivših studenata Tehničkog fakulteta, posebno onih koji su završili računarsku tehniku njihov broj već je dostigao takav nivo da to prevazilazi moje mogućnosti. Zato predlažem da se u okviru foruma napravi baza u koju bi se prijavljivali bivši studenti ostavljajući svoje koordinate i neke druge informacije koje mogu biti od značaja za dalju međusobnu komunikaciju, ali i stvaranja uslova da njihov matični fakultet bude informisan o njihovom kretanju u službi, stečenim iskustvima i drugim relevantnim informacijama.
Zamolio bih sve članove foruma da nakon formiranja ove baze obaveste svoje kolege o ovoj opciji i da konačno uspemo u nameri da formiramo UDRUŽENJE BIVŠIH STUDENATA TEHNIČKOG FAKULTEA.