RSS feed foruma

Započeo holodoc, 30.01.2009, 13:17

prethodna tema - sledeća tema

holodoc

30.01.2009, 13:17 Poslednja Izmena: 30.01.2009, 13:23 od holodoc
S obzirom da su u toku ispiti i da relativno često može doći do izmene termina polaganja preporučio bih članovima da se o izmenama, koje se automatski objavljuju na forumu, informišu putem RSS feeda foruma ili da se u opcijama foruma "pretplate" na odgovarajuće teme odnosno forume kako bi dobijali obaveštenja o novim porukama u delovima foruma na koje su se "pretplatili". ya to je potrebno da kada se nalazite u pregledu tema foruma ili na samoj temi da iskoristite opciju "Notify" koja se nalazi odmah na vrhu teme.

Pristup RSS feedu je moguć putem bilo kog browsera ili još bolje posebnog RSS agregatora od kojih se neki mogu naći na sledećoj adresi: http://email.about.com/od/rssreaderswin/tp/windows_free.htm. Korisnicima Opere se preporučuje da koriste odličan interni Feed agregator.

Da bi ste bili u mogućnosti da pristupite feed-u foruma potrebno je da u svoj RSS feed agregator unesete sledeću adresu: http://csl.tfc.kg.ac.yu/forum/index.php?type=rss;action=.xml.

Takođe preporučljivo bi bilo da kada posećujete forum bacite pogled i na kalendar gde će biti uneti datumi polaganja ispita.

<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php