Laboratorija za računarsku tehniku

Projekti / Nastava => Objektno orijentisano programiranje => Nastavni predmeti => Literatura => Temu započeo: holodoc 23.05.2008, 19:44

Naslov: Predavanja Laslo Kraus-a na ETF-u iz Objektno orijentisanog programiranja
Poruka od: holodoc 23.05.2008, 19:44
Na lokaciji http://rti.etf.bg.ac.yu/rti/ir2oo1/predavanja/ (http://rti.etf.bg.ac.yu/rti/ir2oo1/predavanja/) možete naći odličan sažet kurs iz objektno orijentisanog programiranja koje je držao profesor Laslo Kraus sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu u toku školske 2001. godine. U pitanju je veoma koncentrisan izvor informacija kod kojeg neke informacije nije baš tako lako "svariti" zbog čega je onima koji se istinski interesuju za objektno orijentisano programiranje a koji bi hteli da prate ovo uputstvo preporučljivo da nabave nešto od literature ponuđene u prvom dokumentu.

Dialup korisnici upozorenje! Dokumenti su u .pdf formatu i otvaraju se direktno u browseru zbog čega će učitavanje negde biti usporeno a u Firefox-u postoji mogućnost kratkotrajnog kočenja browsera.
Naslov: Re: Predavanja Laslo Kraus-a na ETF-u iz Objektno orijentisanog programiranja
Poruka od: Marko Аcović 25.05.2008, 10:57
Sto se "varenja" tice, tu si u pravu potpuno, jer Kraus ume tako lepo da zakomplikuje cak i prostu stvar :). U svakom slucaju odlican link. Moze da posluzi kao kratak podsetnik za sve koji se bave oop.