Home » Kontakti

Kontakti

Ako želimo da budemo vidljivi na Internetu i dostupni svima koji žele da steknu uvid u naš rad moramo postaviti i svoje koordinate. Kontakti sa nama mogu da se ostvare na uobičajeni način putem klasične pošte, telefona, elektronske pošte. Sada smo dodali i svoje naloge na društvenim mrežama Facebook, Linkedin i Twitter. Cilj nam je da budemo dodatno vidljiviji u stručnoj javnosti, pre svega onoj koja prati događanja u računarstvu. Kontakti laboratorije su tu, a na vama je da nam se obratite za dodatne informacije o našem radu i istraživanjima koje realizujemo.

Univerzitet u Kragujevcu
Fakultet tehničkih nauka u Čačku

Laboratorija za računarsku tehniku – Kontakti laboratorije

Adresa: Svetog Save 65, 32000 Čačak, Srbija
Telefon: +381-32-302-721
Fax: +381-32-342-101
Email: csl@ftn.kg.ac.rs
URL:  http://csl.ftn.kg.ac.rs

 Facebook – Laboratorija za računarsku tehnikukontakti

 kontaktiLinkedin – Laboratorija za računarsku tehniku

kontaktiTwitter – Laboratorija za računarsku tehniku

Zahvaljujući GPS navigaciji više nije teško naći odredište ma kako grad gde se ono nalazi bio veliki. Srećom Čačak ne spada u takve gradove. A i svi putevi u Čačku vode u ovu svojevrsnu akademsku četvrt. Fakultet se nalazi u blizini jedne od dve glavne transverzale, one koja povezuje južni i severni deo grada. A od oblaznice ka Fakultetu vodi jedna saobraćajnica koja prolazi kroi industrijsku zonu. 

U akademsku četvrt pored Fakulteta tehničkih nauka smestila se i Visoka tehnička škola strukovnih studija i Agronomski fakultet. A tu su OŠ „Vuk Karadžić“, Srednja tehnička škola, Muzička škola „Vojislav Vučković“, Studentski, Đački dom i Studentski rstoran. Odmah preko Bedema, koji štiti Čačak od Zapadne Morave nalaze se fudbalski,atletski stadion i igrališta za male sportove. A u blizini je i Gradski bazen. 

 CSL MOODLE PlatformaLink za pristup platformi za elektronsko učenje

CSL ForumUB – Link za pristup Forumu Laboratorije na kome se razmatraju pitanja vezana za računarsku tehniku, rad Laboratorije i studije računarstva

CSL Alumni – Link za pristup stranici koja povezuje bivše studente računarstva na Fakultetu