Home » CSL Zajednica

CSL Zajednica

CSL zajednica je skup ljudi različitih interesovanja tako da ćete u ovom delu prezentacije naći različite kutke koji oni okupiraju. Do sada je na Tehničkom fakultetu/Fakultetu tehničkih nauka diplomiralo više od tri stotine inženjera računarske tehnike/računarskog inženjerstva. Pored saradnika Laboratorije oni čine CSL zajenicu.

zajednica

Da bili čvršće povezani krenuli smo putem formiranja CSL ALUMNI udruženja studenata računarstva na FTN Čačak. Do sada se u bazu bivših studenata računarstva na Fakultetu prijavilo oko 170 naših dragih kolega. Da bi im omogućili uvid u aktivnosti u Laboratoriji otvorili smo rubrike – Vesti, Obaveštenja i Blog. Na kraju tu je i Forum, kao sredstvo za razmenu mišljenja o interesantnim stvarima vezanim za računarstvo. CSL Zajednica je tu, učinimo je prepoznatljivom.

U narednom periodu Fakultetu tehničkih nauka u Čačku predstoji proces reakreditacije obrazovne delatnosti. To je prava prilika da naši bivši studenti iznesu svoje mišljenje i predloge vezane za novi nastavni plan. Njihovo iskustvo iz računarstva kao streke može da bude veoma značajno za definisanje boljih nastavnih sadržaja. Na Forumu Laboratorije već postoje rubrike u okviru kojih je otvorena diskusija po pitanju strukture računarskog obrazovanja na Fakultetu. Voleli bi da se ova diskusija intenzivira i da za godinu dana imamo predlog dobro strukturiranog i modernog nastavnog plana računarstva.