[BESPLATNO] Comodo Internet Security 2011 Pro promocija

Započeo holodoc, 05.05.2011, 16:30

prethodna tema - sledeća tema

holodocStavio sam u naslovu [BESPLATNO] pošto ne može da stane tekst tipa "besplatna licenca u trajanju od godinu dana" :)

Elem, Comodo trenutno promoviše svoj najnoviji paket Comodo Internet Security Pro 2011 a tokom promocije, koja će verovatno trajati kratko, može se skinuti kompletna puna verzija ovog programa sa sve licencom u trajanju od godinu dana.

Detalji o paketu mogu da se saznaju na navedenom linku a bitno je da je u pitanju antivirus + firewall +puna tehnička podrška u trajanju od jedne godine.

Comodo je inače poprilično poznata firma baš zbog svog kvalitetnog firewall-a ali ja neću instalirati ovaj paket iz jednostavnog razloga što već koristim besplatni Avast (http://www.avast.com/en-eu/index) kao antivirus i besplatni Comodo firewall (http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html) i ta kombinacija mi savršeno odgovara.

Direktan link za preuzimanje - http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispro_1year_installer.exe (testirano antivirusom na ispravnost :D)

Facebook objava na zvaničnoj Comodo stranici - http://www.facebook.com/ComodoHome/posts/200664143303047

<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php