Prezentacija studentskih projekata

Započeo Siniša Ranđić, 03.01.2009, 01:00

prethodna tema - sledeća tema

Siniša Ranđić

03.01.2009, 01:00 Poslednja Izmena: 15.03.2012, 00:02 od Siniša Ranđić
Evo konačno je, za prezentaciju spreman još jedan studentski projekat. U pitanju je projekat, koji je rađen iz predmeta Upravljački računarski sistemi (mentor dr Aleksandar Peulić).

Autor projekta je Nebojša Kojović, a naslov projekta:
"AUTOMATSKA POKRETNA TRAKA SA SELEKCIJOM PREDMETA OD METALA"

DETALJNIJE O PROJEKTU MOŽETE NAĆI NA ADRESI: http://csl.tfc.kg.ac.rs/html/kn.php


Kojoks

Hvala profesore na ovoj pomoci oko prezentacije, i mogu vam reci da ste je uradili odlicno.Hvala jos jednom, Pozdrav!

Siniša Ranđić

Prošlo je više od godinu dana od kako sam pozvao studente da dostave prikaze svojih radova radi publikovanja u okviru prezentacije Laboratorije za računarsku tehniku. Nažalost, pozivu se tada odazvao samo kolega Nebojša Kojović i posle toga nije bilo više nijednog predloga. Evidentno je da svi pokušavamo da sredini u kojoj bitišemo, bilo kao studenti ili kao nastavnici podignemo rejting. Duboko sam ubeđen da je prikazivanje sopstvenih dometa jedan od najznačajnijih načina da se to postigne. Naravno pri tome se podrazumeva da nešto radimo i realizujemo. S obzirom da je Internet postao sve prisutna infrastruktura i da je zahvaljujući njemu moguće iz svakog kutka Zemlje videti šta se, kao javna informacija nalazi na WEB serverima predstavljanje sopstvenih dometa je dobra prilika da širok krug ljudi u to stekne uvid.
Lično ću se potruditi da diplomski radovi koji se rade u okviru Laboratorije za računarsku tehniku budu u budućnosti što je moguće bolje predstavljeni i da to bude jedan od pokazatelja kako se treba predstavljati stručnoj javnosti.