bizIT international conference 2009

Započeo holodoc, 24.02.2009, 12:13

prethodna tema - sledeća tema

holodoc

CitatbizIT international conference 2009

U organizaciji Studentske organizacije AIESEC sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu prvi put u svojoj istoriji biće održana bizIT konferencija na temu informacionih tehnologija u trgovini.

Cilj ovog projekta je da studenti steknu nova znanja iz oblasti IT-a i trgovine i da saznaju zašto je danas primena savremene informacione tehnologije jedan od najznačajnijih faktora konkurentnosti u globalnom biznisu. Kroz prezentacije i predavanja, na konkretnim primerima upotrebe softverskih resenja kao što su SAP, ERP, Customer Relatioship Menagment, Supply Chain Managment, Rfid i dr. učesnici će moći da provere i prošire svoja znanja.

Projekat je edukativnog karaktera. Kroz interaktivan rad studenti i menadžeri kompanija će biti u mogućnosti da diskutuju na prethodno odabrane teme. Učesnici će imati priliku da se na licu mesta upoznaju sa potrebama i poslovanjem velikih trgovinskih kompanija isto tako moći će da se uvere u mogućnosti primene aktuelnih IT rešenja u biznisu. Konferencija će trajati jedan dan i obuhvataće uvodna predavanja i prezentacije.

Projekat će biti održan početkom aprila 2009. god u Beogradu.

S obzirom na to da se konferencija bizITove godine održava po prvi put predviđeno je učešće oko 100 delegata iz Srbije i zemalja regiona. Delegati su studenti završnih godina ekonomskog i njemu srodnih fakulteta, kao i najistaknutiji studenti Elektrotehničkog fakulteta i drugih tehničkih fakulteta sa smera informacionih tehnologija.

Predavači na konferenciji će biti menadžeri velikih trgovinskih, IT kompanija kao i profesori sa Ekonomskog fakulteta.

Učešće na bizIT konferenciji je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacije koja se može naći na sajtu www.ef.aiesec.org.yu i do 30.marta je poslati na email: bizit09@ef.aiesec.org.yu.

Pored sticanja praktičnog iskustva delegatima konferencije se pruža mogućnost da u neformalnoj komunikaciji sa predstavnicima firmi, saznaju nešto više o mogućnostima zaposlenja, kao i da steknu značajne kontakte koji će im koristiti u daljem profesionalnom razvoju.

Preuzeto sa sajta foruma "Sveta kompjutera" [http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40956]
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php