[Ponuda za posao] Potrebni budući Java programeri

Započeo holodoc, 14.05.2008, 20:00

prethodna tema - sledeća tema

holodoc

14.05.2008, 20:00 Poslednja Izmena: 14.05.2008, 20:03 od holodoc
Za potrebe realizacije aplikacija u Javi, firma, koja ima nameru da svoju proizvodnu delatnost vrši u Čačku, želi da angažuje određen broj Java programera. Za prijavljivanje nije potrebno da kandidati poseduju bilo kakvo iskustvo u izradi Java aplikacija ali je potrebno da budu sposobni da brzo i efikasno rešavaju probleme, da žele da uče i napreduju i da imaju nameru da po isteku mentorskog perioda, kroz koji će svi primljeni kandidati proći pre prelaska na samostalni rad, da nastave sa radom u dotičnoj firmi.

Od detalja koji su još dostupni u ovom trenutku poznato je da firma ima nameru da radi isključivo u Čačku tj. potrebno je da potencijalni kandidati budu smešteni u Čačku, pri čemu takođe postoji i opcija da isti budu stambeno obezbeđeni od strane samog poslodavca.

Dakle još jednom bitne stavke: potrebni su budući Java programeri, poželjno bez iskustva u radu, koji su stambeno obezbeđeni u Čačku (ili koji će uz pomoć poslodavca biti stambeno obezbeđeni), sa željom da uče i da napreduju za rad na duži vremenski period.

Sva pitanja možete direktno uputiti sledećim ljudima:

Stovrag Dejan, 064/033 15 96,

Božović Vladen, 064/344 87 44,

ili jednostavno posetiti nas u Laboratoriji za računasrku tehniku za eventualne dodatne detalje i informacije.
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php