Letnji kamp RAČUNARSTVA 2010. godine

Započeo Siniša Ranđić, 14.02.2010, 20:08

prethodna tema - sledeća tema

Siniša Ranđić

Kao i proteklih godina i ove godine planiram da u periodu 15. jul - 15. avgust 2010. godine organizujem Letnji kamp RAČUNARSTVA u Laboratoriji za računarsku tehniku Tehničkog fakulteta. Nažalost protekle dve godine nije bilo učesnika, što se donekle može objasniti činjenicom da je broj studenata koji studiraju na TF istovremeno su i žitelji Čačka tako da im učešće u radu ove manifestacije ne znači povećavanje troškova.

Želeći da ove godine Kamp bude uspešniji nego do sada otvaram ovu temu koja treba da pomogne u što boljem profilisanju aktivnosti koje će biti upražnjavanje tokom rada Kampa. Voleo bih da studenti, potencijalni učesnici kampa iznesu svoja mišljenja i želje u pogledu poslova kojima bi voleli da se bave tokom rada Kampa.

Siniša Ranđić

Danas sam primetio da sam u JULU tekuće godine napisao da će LETNJEG KAMPA RAČUNARSTVA na Tehničkom fakultetu u standardnom periodu od 15. jula - 15. avgusta ipak biti. Nažalost to se nije desilo, jer sam ja u tom periodu bio bolestan. Nadam se da će sledeće godine ova manifestacija ponovo biti organizovana.