XMind 3.2

Započeo holodoc, 23.11.2010, 20:07

prethodna tema - sledeća tema

holodoc

23.11.2010, 20:07 Poslednja Izmena: 23.11.2010, 20:09 od holodoc


XMind je "freemium" alternativa poprilično skupom i Windows ekskluzivnom Mind Manager-u koji u svojoj free varijanti nudi sasvim zadovoljavajući broj opcija koje u potpunosti mogu da zamene Mind Manager.

Nekoliko sitnih stvari koje fale nedostaju (recimo beleške uz elemente mapa koje su u XMind-u zamenjene podrškom za audio snimanje) ali ono što je najbitnije je da XMind podržava importovanje Mind Manager mapa i da u potpunosti emulira način rada u njumu (čak su i skraćenice skoro potpuno identične).

Pošto je u pitanju Java aplikacija može veoma lako da se koristi na bilo kojoj platformi za koju postoji Java podrška plus postoji i specijalna portabilna "all in one" arhiva koja sadrži verziju programa za sve podržane platforme.

Što se tiče Pro verzije programa ona funkcioniše po principu plaćanja godišnje pretplate na korišćenje programa u iznosu od $49 dok za studente i neprofitne organizacije postoji neverovatan popust od $4,9 pa je cena koju oni moraju da plate samo $44.10. Inače sajt programa u isto vreme služi kao neka vrsta cloud sistema gde možete da skladištite svoje mape i sl. ali s obzirom da on ne funkcioniše baš najbolje moja je preporuka da ako ne morate svoje mape ne skladištite online. Takođe Pro verzija nudi i opciju kreiranja Gantovih dijagrama i sličnih stvarčica pa ako nekome zaista trebaju svi ovi dodaci 40€ se i ne čini kao velika cena.

Download
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php