Letnji kamp RAČUNARSTVA 2013. godine

Započeo Siniša Ranđić, 19.01.2013, 01:13

prethodna tema - sledeća tema

Siniša Ranđić

I ove godine u periodu jul - avgust održaće se tradicionalni Letnji kamp RAČUNARSTVA. U narednih mesec dana biće objavljen tematika i plan rada Kampa tako će potencijalni učesnici moći da se upoznaju sa problemima na kojima bi radili tokom trajanja Kampa. Osim toga svi zainteresovani mogu u narednom periodu da predlože oblasti koje ih interesuju kako bi mogle da budu obuhvaćene planom rada.

Siniša Ranđić

Prema najavi o doržavanju ovogodišnjeg Letnjeg kampa računarstva u Laboratoriji za računarsku tehniku trebalo je još pre 3 meseca da objavim program rada. Nažalost obećanje nisam ispunio pa se zbog toga izvinjavam. Program rada je u pripremi i očekujem da ću u toku sledeće sedmice moći da ga predstavim svim zainetresovanim za učešće u radu Kampa.

Siniša Ranđić

Letnji kamp računarstva 2013 održaće se u periodu od 15. jula do 15. avgusta 2013. godine. U prilogu je dat okvirni plan rada ovogodišnjeg Kampa. Konkretizacija pojedinih tema zavisiće od neposrednog interesovanja posetilaca Kampa. Takođe, svi zainteresovani mogu da dođu u Laboratoriju za računarsku tehniku već od 3. juna 2013. godine.

Siniša Ranđić

Pošto smo se približili početku rada Letnjeg kampa računarstva još jednom bih podsetio zainteresovane studente da je pravi trenutak da se prijave za učešće u radu Kampa. Naravno i sbi oni koji to ne učine tokom naredne sedmice već se jednostavno pojave u ponedeljak 15. jula 2013. godine biće dobrodošli. Takođe, svi zainteresovani mogu već tokom sledeće sedmice da dođu u Laboratoriju.
Za učesnike Kampa pripremili smo niz, nadamo se zanimljivih aktivnosti koje će obuhvatiti:

       
  • Rekapitulaciju znanja iz oblasti računarstva stečenih u prethodonom toku studija sa ciljem da se stvori adekvatna slika o sklonostima učesnika Kampa, kao i da se učini dodatni napor da se neka od tih znanja prodube posebno sa praktične strane;
  • Učešće u realizaciji konkretnih projekata sa željom da učesnici steknu što širu predstavu o svim poslovima koje koje prate realizaciju projekata sa posebnim naglaskom na projekte iz oblasti računarstva;