PeerGuardian je sada PeerBlock... Na neki način...

Započeo holodoc, 25.12.2010, 02:02

prethodna tema - sledeća tema

holodoc

Pošto se nadam da koristite zaštitu pri "torentovanju" evo informacije koja može da bude od pomoći svima koji su do sada koristili PeerGuardian (http://phoenixlabs.org/).

Pošto odavno nisam koristio torrente a večeras mi je trebalo da nešto na brzaka skinem sa neta pokušao sam da instaliram staro, dobro i pre svega provereno rešenje za blokiranje pristupa svim špijunskim, leech i malicioznim peer-ovima u P2P mrežama. Međutim, na moje iznenanđenje PeerGuardian nije hteo da radi na Windows 7 x64 iz jednostavnog razloga što OS zahteva potpisane drajvere (u ovom slučaju softverske) koje PeerGuardian nije mogao da isporuči (ima tu duže priče oko toga zbog čega i kako).

Najbitnija informacija je u suštini da PeerGuardian ne može da radi na "sedmici" ali da postoji bukvalno naslednik, tačnije fork, tog projekta pod nazivom PeerBlock i može se preuzeti sa sledeće adrese http://www.peerblock.com/. Instalirao sam ga na Win7 x64 i sve funkcioniše odlično kao i pre tako da svakome ko je do sada koristio PeerGuardian a prešao je u međuvremenu na Win7 evo odlične alternative :)
<?php
abstract class Ignorance extends Stupidity implements Unavoidable 
    private function 
__construct(){
        
parent::__destruct();
    }; 

// EOF -> life.php